Ukkepuk Meubels BV

GAAF – “Een box als stralend middelpunt.”

GAAF – “Een box als stralend middelpunt.”

Een box is een onmisbaar en essentieel onderdeel in de opgroeiperiode van een baby. Collectie GAAF bevat de eerste en enige box van Ukkepuk Meubels. Het is een unieke box die gezien mag worden. Vaak wordt dit meubelstuk in de woonkamer geplaatst en dan is het wel belangrijk dat het ontwerp bij het interieur aansluit. En dus ook bij materialen die in de woonkamer te vinden zijn. De box heeft een wit frame en is afgewerkt met eikenhouten elementen. Op poten of wielen, aan u de keus.

“Serie GAAF bevat een grote box die positief opvalt in elk interieur. Het industriële ontwerp met drie afwerkopties heeft zichtbare verbindingen en een mooie houtnerf. Volledig esthetisch verantwoord.”

Bekijk hier onze GAAF box

Daar staat wat

Bij het ontwerpen van de box is er goed nagedacht over de uitstraling en functionaliteit van het meubelstuk. De ideale mix tussen verhoudingen, verbindingen en materiaalgebruik werd als snel gevonden. Design, industrieel en functioneel. Woorden die perfect passen bij box GAAF. Een andere voorwaarde was het creëren van de juiste stevigheid en stabiliteit van de box. En dat is gelukt.

Gepersonaliseerde box

Zelf voor ontwerper spelen. Een gepersonaliseerde box kan gerealiseerd worden door de keuze uit drie afwerkopties en het plaatsen van wielen of poten. Aan u de keuze voor een meer neutrale of opvallende uitstraling van de box. Veel verbindingen zijn bewust in het zicht gehouden om het industriële en unieke karakter van het meubelstuk te benadrukken.

Praktisch ontwerp

Van de juiste spijl tot het frame, de afmetingen en de verbindingen. Over werkelijk alles is nagedacht, en uitgebreid getest. De box is anders dan het andere bij Ukkepuk Meubels. Bewust en een beetje rebels. Of u nu trendsetter of trendvolger bent, box GAAF past bij iedereen. Het bouwpakket is praktisch en voorzien van een handleiding, maar geen zorgen; wij zetten de box graag voor u in elkaar.

Op zoek naar hippe & trendy aankleding voor bij uw Ukkepuk box? Bekijk dan zeker eens de toffe handgemaakte accessoires van Annidesign: Hier vindt u bijvoorbeeld bovenstaande boxkleed. De houten babygym / babytrapeze kunt u vinden bij Boandthebaboon. U heeft keuze uit 8 verschillende kleuren.

Neem contact op