Ukkepuk Meubels BV

LEUK – “Universeel ontwerp voor jongens en meisjes.”

LEUK – “Universeel ontwerp voor jongens en meisjes.”

De meubelserie LEUK valt op door het minimalistische ontwerp; greeploze fronten, strakke lijnen en grote meubels. De stapelbare vorm van blokken is als basis gebruikt voor deze collectie baby- en kindermeubels. Dit ziet u terug in de plint en de verdiepte baan tussen de twee blokken van de commode, het ledikant en de linnenkast van de collectie. En het leuke is, door het universele ontwerp passen de meubels prima in een meisjes- én jongenskamer. Zo wordt kiezen wel heel makkelijk!

“LEUK is een flexibele collectie met grote meubels die zowel in een baby- als juniorkamer hun plekje vinden. Sfeervolle details, zonder overbodigheden. Met als resultaat: rust en vrijheid.”

Bekijk hier collectie LEUK

Minimalistisch interieur

Modern en minimalistisch, voor jongens en meisjes. Een duurzame meubelserie met een uniek vormgegeven linnenkast die niet zou misstaan in een juniorkamer. Het ledikant is zelfs een ideaal meegroeibed door de bijgeleverde lage zij-inzet en de grotere matrasmaat. Het minimalistische ontwerp van de meubels en de neutrale kleuren stralen een heerlijke rust uit. Zou uw kleintje het ook voelen?

Complementerende accessoires

De praktische meubels in deze collectie combineert u eenvoudig met accessoires uit dezelfde collectie of complementerende merken. Maak het sfeervol en dynamisch, maak het leuk! De wandplank en wandhaken zijn later toegevoegd aan de collectie. Plaats ze boven of naast de commode en maak er handig gebruik van tijdens het verschonen of aankleden. Alle onderdelen zijn makkelijk los verkrijgbaar.

Uniek ledikant

Het ledikant heeft een open karakter; door de open zijden kan de kleine heerlijk de kamer rondkijken. Het ontwerp is wat breder en langer dan een regulier ledikant, waardoor kinderen tot vier jaar gebruik kunnen maken van het bedje. Er wordt standaard een lage zijde meegeleverd voor de stoere jongens en meisjes. Kies eerst voor half-hoog om vervolgens te eindigen met de lage inzet zodat uw kind zelf in en uit bed kan stappen.

Op zoek naar hippe & trendy aankleding voor bij uw Ukkepuk Meubels? Bekijk dan zeker eens de toffe handgemaakte accessoires van Annidesign: Hier vindt u bijvoorbeeld bovenstaande ledikant dekens en kussens!

Neem contact op