Ukkepuk Meubels BV

Collectie STOER – “Originele details en stoere accenten.”

Collectie STOER – “Originele details en stoere accenten.”

En of deze collectie stoer is. Voor stoere jongens én meisjes. Meubelserie STOER is een complete collectie, bestaande uit een grote commode, linnenkast en ledikant. De meubels rusten op originele massief eiken balken en krijgen daardoor een robuuste en stoere uitstraling. De strakke lijnen met lichte afronding zijn een bijzonder detail. De laden en deuren van de meubels zijn zelfremmend en door de grote opbergruimte kunnen de commode en linnenkast een leven lang mee.” 

“Ukkepuk onderscheidt zich op het gebied van vormgeving en kwaliteit. De meubels zijn origineel, duurzaam en sterk, én stoer zoals deze collectie voor stoere jongens en meisjes.”

Bekijk hier collectie STOER

 

De grote commode uit de collectie STOER heeft drie grote lades, voorzien van soft close. Ideaal voor het aankleden of verschonen van uw kleintje. Het bijpassende aankleedkussen is eenvoudig te bevestigen vanaf de achterzijde. De stoere doorlopende massief eiken balk aan de onderzijde van het meubelstuk is een opvallend en origineel detail, maar zorgt ook meteen voor de gewenste stabiliteit.

Duurzaam

De naam zegt het al. Ledikant STOER is voor stoere kindjes die zelf in en uit bed willen klimmen. Door de verstelbare matrasbodem en een uitneembaar hekje is het bedje ideaal voor kinderen tot drie jaar. De hoge en lage inzet zijn in drie verschillende kleuren verkrijgbaar. Eventueel kunt u het ledikant later inzetten als stoere bedbank in de kinderkamer. Hoge kwaliteit wat een leven lang meegaat.

Stoer gezin

Stoere kinderen komen van stoere mama’s en papa’s. Kies bewust voor een robuuste en strakke uitstraling, passend bij het interieur van de baby- of kinderkamer. De kwalitatieve details als het meubelbeslag, soft close, massief eikenhouten balken en de duurzame mogelijkheden, maken van STOER een modulaire meubelserie voor bewuste ouders. Gedreven door design en kwaliteit.

Neem contact op