Ukkepuk Meubels BV

Collectie TOF – “Als eerste grote bed een auto.”

Collectie TOF – “Als eerste grote bed een auto.”

Peuters zijn leergierig en willen alles aanraken. Peuterbed TOF is de ideale opvolger van het babyledikant. Een opvolgbed, en dan meteen in de vorm van een auto! Voertuigen maken veel indruk op peuters en juist daarom is gekozen voor een stoere auto. Het ontwerp is zowel decoratief als functioneel. Ook grote mensen vinden het meubelstuk interessant! Ouders kunnen het bed makkelijk verplaatsen door de verrijdbare wielen, welke in verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn.

“Dromen over avonturen in een stoer auto-bed! De wielen kunnen echt draaien en met een beetje fantasie haalt u uit de grepen aan de voor- en achterzijde de lichten van deze auto.”

Bekijk hier collectie TOF

 Ga voor kleur

Kleine kinderen zien het ontwerp en roepen meteen ‘auto’. Een stijlvol ontwerp, want ook papa en mama vinden de gestileerde auto passen bij het interieur van de kinderkamer. De basis van het peuterbed en de wielen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zo kunt u spelen met uitgesproken of juist neutrale kleurtinten. In totaal zijn er drie kleuren voor de basis en vier soorten voor de wielen.

Rijdend naar dromenland

Van een veilig en geborgen gevoel van het ledikant is de overstap naar peuterbed TOF minimaal. Het hoofdeinde van het bedje is wat hoger gehouden en het meubel staat stevig op de grond. Het auto-bed is alleen door papa of mama te verplaatsen. De wielen zijn namelijk niet alleen decoratief, maar kunnen ook echt draaien. Ideaal voor een klein ritje door de kamer.

Ideale overgang

Het stijlvol vormgegeven peuterbed is in diverse kleuren verkrijgbaar, dus pak uw rol als ontwerper! Kies voor een uitgesproken basis of opvallende wielen. Kinderen zullen het bed meteen herkennen als auto, een echt cadeau waar u zelf ook van kunt genieten. Het peuterbed uit de collectie TOF maakt de overgang van ledikant naar ‘groot bed’ heel zacht, vertrouwd een aangenaam.

Neem contact op