Ukkepuk Meubels BV

Duurzame shit

Duurzame shit

Zodra je je eenmaal hebt voortgeplant, kijk je anders naar de wereld. 

OK, de één misschien wat extremer dan de ander, maar alle ouders voelen: voor mijn Ukkepuk is alleen het beste goed genoeg. Geen paniek, tot zover de clichés.

De wereld draait niet alleen meer om jou en dat is best even wennen. Nu je verder kijkt dan je neus lang is, schrik je je misschien een hoedje. Als we zo doorgaan met onze aarde, blijken de vooruitzichten niet al te vrolijk.
En -dûh- dat willen we natuurlijk niet.

Om de wereld netjes achter te laten voor je kroost, kun je van alles doen.

Denk aan de plastic wegwerpluiers. Alleen al in Nederland produceren de kleintjes zo’n 144 miljoen kilo aan luierafval. Dat is een hoop.

Dus voor zowel de grote als de kleine boodschap; wasbare luiers zijn duurzame shit. En wat dacht je van de kleertjes waar kinderen binnen no time zijn uitgegroeid? En om die nou allemaal nieuw te blijven kopen…
Het barst gelukkig van de alternatieven die al lang niet meer suf, ranzig en ouderwets zijn. Google is je beste vriend.

Dat duurzaamheid zelfs ‘trendy’ wordt, is al helemaal een goeie zaak.

Met een beetje geluk zijn we over een paar jaar voorgoed verlost van plastic borden, bekers, rietjes en vlaggetjes. Halleluja!

Aan een mooie wereld werken wij ook graag mee. Met veel liefde maken we kindermeubels voor jouw familie. Geen wegwerpmeubilair maar mooie ontwerpen die generaties lang meegaan. Vochtwerend, krasbestendig en zonder enge hoeken of randen. Daarvoor gebruiken we duurzame materialen zoals natuurlijk eiken. Onze Dutch Design meubels zijn stoer, stevig en sympathiek. Voor zowel de kinderen als de wereld waarin ze nog lang zullen leven.

Hoera!