Ukkepuk Meubels BV

Een nieuwe kledingkast!

Een nieuwe kledingkast!

Een echte eyecatcher in de kinderkamer is de kledingkast, dit heeft een grote impact. En het oog wil natuurlijk ook wat! In onze volgende blog zullen we je meenemen in de styling van jouw kinderkamer. Maar deze maand nemen we je mee naar de Ukkepuk kledingkast. Hoe pakken wij dat aan?

 

Kinderkleding is vrij klein en neemt weinig ruimte in. Maar gek genoeg kan een kast heel snel uitpuilen. Daar kun je van tevoren rekening mee houden wanneer je een kledingkast aanschaft. Bij Ukkepuk zijn verschillende formaten en designs te koop. 

 

En dan heb je zo’n VROLIJKE of LEUKE kast! De kamer is af, mede door de aankleedtips (https://ukkepukmeubels.nl/blogs/news/5-planten-voor-een-gezonde-kinderkamer). Na een tijdje kun je denken: ‘Hé, waar is dat leuke rode shirt met die strepen eigenlijk gebleven? Die heeft ‘ie al lang niet meer aan gehad?’ Zoek jij steeds vaker naar kledingstukken van je kind? Of zie jij door de mouwen de shirts niet meer in de kast? Hierbij 3 open deuren om beter op orde te blijven:

  1. Begin! Haal per stapel (als deze nog bestaan ;-)) de kleren uit de kast en ga gewoon aan de slag. 
  1. Wees kritisch! Past je kind het nog? Draagt mijn kind dit daadwerkelijk? Zo nee, weg ermee! En niet in de prullenbak natuurlijk, maar je zou een kledingruilbeurs kunnen organiseren. Of je brengt het naar een kledinginzamelpunt. 
  1. Hou het bij! Zorg ervoor dat je de kleding netjes teruglegt in de kast en probeer zo elke dag de kast op orde te houden. 

Bovenstaande tips zijn natuurlijk ook van toepassing op jouw eigen kast ;-)