Ukkepuk Meubels BV

VROLIJK – “Het verhaal achter een zelf ontworpen stoel.”

VROLIJK – “Het verhaal achter een zelf ontworpen stoel.”

Zonder collectie VROLIJK was er wellicht geen Ukkepuk Meubels. En zonder inspirerend meubelstuk was die eerste schets waarschijnlijk ook nooit gemaakt. Paul kwam op het idee voor een vernieuwend baby- en kindermeubelmerk door een eigen ontworpen stoel. Deze verrassende inspirator heeft uiteindelijk geleid tot de eerste schetsen van een volledige meubelserie voor baby tot junior: VROLIJK. De eerste, originele collectie van Ukkepuk Meubels.

“Het hele proces van tekenen, modelleren en testen was een bijzondere reis met als eindresultaat een volwaardige meubelserie. De collectie werd meteen omarmd door (aanstaande) ouders.”

Bekijk hier collectie VROLIJK

Concreet idee

Het is al bijzonder genoeg dat een stoel aanleiding geeft tot het ontwerpen en fabriceren van een volledige meubelserie, maar alles werd meteen duidelijk na de eerste schets. De schuine pootjes onder de meubels en de knipoog naar retro, zijn kenmerkend voor deze collectie. VROLIJK werd vanaf de eerste dag enthousiast ontvangen en blijft voor altijd verbonden aan de eerste concrete ideeën en schetsen.

Complete serie

Met VROLIJK is alles begonnen. De collectie bestaat uit een commode, twee linnenkasten, een ledikant, accessoires en een volwaardig juniorbed. Een complete serie voor de allerkleinste tot meer zelfstandige jongens en meisjes. De meubels zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, cyaan, grijs en legergroen en zijn voorzien van massief eiken pootjes. Retro geïnspireerd, speels en met de kracht van nu.

Altijd goed

Passend bij elke stijl en elk interieur. Wel zo makkelijk én duurzaam. Het eenpersoonsbed is namelijk de grote broer of zus van het babyledikant uit de collectie. Een goede mix aan meubels en accessoires voor een baby- of kinderkamer. Opvallend, zonder overdreven aanwezig te zijn in de ruimte. Een vrolijk droomlandschap voor kinderen en hun ouders, geboren uit een eigen ontworpen stoel.

Neem contact op