Ukkepuk Meubels BV

Lekker Duurzaam!

Lekker Duurzaam!

Wanneer je kindje in aantocht is, kun je heerlijk wegdromen. Over namen, kleertjes en natuurlijk de babykamer. Welke ruimte gaat het worden? Moet de rommelkamer leeg? Wordt er een werkkamer opgeofferd? Of moet jouw ‘walk-in-closet’ eraan geloven? Zodra dat ei is gelegd kun je je storten op de inrichting. Het kamertje voor jouw ukkepuk moet mooi, warm en veilig zijn. Een fijne plek creëren voor je kind; wat ons betreft het leukste wat er is. Maar simpel is het niet. Want zie dat warme holletje in jouw buik maar eens te overtreffen. Dan moet je wel van hele goede huize komen.

 

Jouw levende wezentje landt straks op een levende planneet. En ehh… niet dat we de feestvreugde nou willen bederven maar die planeet heeft er wel eens beter voor gestaan. Veel TLC dus voor onze aarde. We moeten er goed voor zorgen zodat ‘ie nog lang mee gaat. Ook jij kunt daaraan bijdragen door keuzes te maken die ook net even wat beter voelen. De babykamer bijvoorbeeld: in meerdere opzichten een mooi begin van een prachtige toekomst. Zeker als ‘ie duurzaam is. De materialen van de meubels, de samenstelling van de verf of de bewerking van de vloer: wegwerpproducten zijn niet meer nodig. Gelukkig is er tegenwoordig genoeg moois om met een gerust én groen hart voor te kiezen. 

Ook onze meubels worden uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen zoals eiken; dat is prachtig hout en supersterk. Daarnaast is de verf die we gebruiken niet alleen mooi maar ook veilig en niet milieubelastend. Heel verantwoord en leuk en aardig allemaal maar -horen wij je denken- een kind groeit toch als kool? Inderdaad. Je kleine baby wordt binnen no time een dreumes. En knipper daarna twee keer met je ogen en in datzelfde bed ligt ineens een peuter. Echt, we verzinnen dit niet. Daarom ontwierpen wij Ledikant STERK, waarmee je jaren kunt doen. Deze beauty begint als babybedje: een veilig omsloten holletje op prettige hoogte. Wordt je kindje beweeglijker, dan plaats je de bodem naar beneden. En betrap je je boefje ‘even’ later klimmend uit bed? Dan is het tijd voor de volgende stap en demonteer je het hek. Vanaf dat moment kan je kindje lekker ‘sellllufff’ in en uit bed komen. Tot slot is het laagste paneel nog te verwijderen waardoor het ledikant verandert in een echte bedbank. Te cool op je eigen kamer. Want vroeg of laat moeten we er toch aan geloven: chillen, dát is wat ze willen.