Ukkepuk Meubels BV

Mijn Account

Alles over Ukkepuk

natuurlijk eikenVormgeving, duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid staan centraal bij Ukkepuk Meubels. Omdat we het belangrijk vinden om verantwoord om te gaan met onze omgeving, gebruiken we alleen duurzame materialen. Bijvoorbeeld natuurlijk eiken: een materiaal met een rustige houtnerf dat past bij deze tijd. We voorzien het hout van een witte wassing en lakken het. Panelen worden gespoten. Deze hoogwaardige afwerking zorgt ervoor dat de meubels krasbestendig en vochtwerend zijn én een moderne uitstraling hebben. Vanzelfsprekend voldoen de meubels aan alle veiligheidsnormen die gelden voor kindermeubilair. De meubels worden geleverd in aansprekende en neutrale kleuren. Wilt u liever een andere kleur? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Showroom

Ukkepuk heeft zijn basis centraal gelegen in Woerden, in het Groene Hart. Mocht u erg nieuwsgierig zijn naar onze meubels en deze willen ervaren? Neem contact met ons op voor een afspraak (ook 's avonds en in het weekend) en we zullen u ontvangen om de producten te tonen en met enthousiasme vertellen over onze producten. 

Design

De collectie van Ukkepuk is er een om trots op te zijn! De meubels zijn ontworpen door Paul Nederend. Deze Nederlandse ontwerper werkt voor diverse merken en heeft een stijl die perfect past bij kindermeubilair. De ontwerpen van Ukkepuk zijn stijlvol en exclusief. Bij elke sfeer is een passend meubelstuk te vinden.

Levertijd

Ukkepuk streeft ernaar om producten uit voorraad te kunnen leveren. Het kan echter altijd voorkomen een product is uitverkocht. Wij houden u daarvan op de hoogte. Ukkepuk hanteert een maximale levertijd van twaalf weken. Bij elk product staat of dit op voorraad is en wat de daarbij behorende levertijd is. Veel meubels worden gemonteerd bij u thuis en wij plannen de routes efficiënt in, te allen tijde in overleg met u.

garantie

Garantie

Ukkepuk geeft één jaar garantie op het meubilair. Bij aflevering van de meubels ontvangt u een handleiding, waarin staat hoe u met de meubels moet omgaan.

Demontabel

We leveren de meeste meubels van Ukkepuk als plat pak. Hierdoor kunnen we meer meubels tegelijk vervoeren en vervuilen we het milieu zo min mogelijk. Wij komen bij u thuis om de meubels te monteren, en geven waar nodig uitleg over montage of demontage.

Klachten

Uiteraard proberen wij klachten tot een minimum te beperken. Bent u desondanks niet tevreden? Dan willen we daar graag iets aan doen! Neem in dit geval contact met ons op.

Productie

Ukkepuk kiest voor verantwoorde productie. We hebben veel kennis van constructie, bewerkingstechnieken en afwerking. Dit hebben toegepast op onze meubelen. Waar nodig kiezen we productiepartners zorgvuldig uit en werken met gerenommeerde partners die onze visie delen en korte lijnen hebben. Dit zorgt voor een snelle en soepele communicatie.

100% veilig

Veilig

Ukkepuk wil dat uw kinderen in een veilige omgeving kunnen opgroeien. Onze meubels hebben daarom geen scherpe randen en bevatten geen gevaarlijke of schadelijke stoffen. Vanzelfsprekend zijn alle Ukkepuk meubels geproduceerd volgens de veiligheidsnormen die gelden voor kindermeubilair.

Dealers

Onze meubels zijn verkrijgbaar via onze webshop, en ook bij een aantal geselecteerde online dealers. Mocht u de meubels in het echt willen zien, neem dan contact met ons op om de meubels te bezichtigen. U kunt ons bezoeken op afspraak en vervolgens kunt u de producten in het echt ervaren. 

Gegevens en privacy

Ukkepuk gaat zorgvuldig om met uw privacy en gegevens. Onze website is goed beveiligd en wij zullen uw gegevens nooit delen met andere partijen.

Betalingen

Wanneer u via de webshop besteld, heeft u keuze uit 3 opties. U kunt veilig betalen via Ideal of creditcard, of u betaald een vast aanbetalingsbedrag van € 300,00. Bij een betaling middels Ideal of creditcard, betaalt u het volledige bedrag. Dit gebeurt in een veilige omgeving. Wanneer u kiest voor een aanbetaling, vragen wij u om een bankoverschrijving. Het restant betaalt u bij levering en montage. Wij zijn ons bewust van de wet 'koop op afstand' en respecteren de regels die hierbij horen.