Ukkepuk Meubels BV

Mijn Account

Dealers

 

Bij Loods 5 Zaandam kan je een gedeelte van onze meubels zien en direct meenemen! (check voor de huidige collectie hier.) Ga dus gerust naar Zaandam om onze meubels te voelen en ervaren. Je kan er direct terecht voor de rest van je nieuwe kamertje, want er is meer dan genoeg keuze!

Neem een kijkje


Evy+Anne ontwerpt en maakt exclusief en multifunctioneel beddengoed. Voor kids van 0 tot 4 jaar. Om toedekken en instoppen makkelijk te maken. Zo maken ze ouders en kinderen blij en wordt slapen een feestje! De ontwerpen van het merk Evy+Anne worden aangevuld met kwalitatieve producten voor zowel slapen thuis als onderweg. Een gedeelte van de meubels van Ukkepuk is hier te bestellen!

Neem een kijkje

 


 

Knijter is een leuke shop waar je heel veel moois kan vinden. Natuurlijk een selectie van onze meubels, maar ook kleding, verzorgingsproducten en accessoires voor jong en oud. Neem gerust een kijkje en laat je verassen en inspireren!

Neem een kijkje

 


  

Huusje is een webshop waar je veel unieke, handgemaakte of zelf ontworpen producten van verschillende labels kan vinden, maar ook het eigen label ’huusjedesign’. Mooie spullen, niet alleen voor de kinderkamer maar voor overal in huis! Stoere, unieke stationary goods in basic kleuren, met soms een tikkeltje kleur!

Neem een kijkje

 


 

Bij De kleine generatie vind je eigenlijk alles wat je baby- of kinderkamer nodig heeft. Zelfs meer, want je kunt er ook terecht voor kleding, accessoires en verzorgende producten. Neem een kijkje en shop meer dan alleen onze eigen meubels!

Neem een kijkje

 


 

Markita is een webwinkel waar je direct vanaf de maker en/of ontwerper je producten kan bestellen. Je kan hier terecht voor kleding, sierraden, woonaccessoires maar dus ook voor kindermeubilair! Op de speciale kids afdeling vind je Ukkepuk meubels! Je kunt meteen je gehele kinderkamer compleet maken met de leuke bijproducten!

Neem een kijkje

 


 

Houd je van pure materialen, eenvoudige vormen, bijzondere prints, stoere items en durf je af te wijken? Dat treft; wij ook! Je vindt bij ons een selectie van de mooiste merken en unieke labels. Alles voor de kinderkamer. En daar hoort Ukkepuk Meubels natuurlijk ook bij.

Neem een kijkje

 


 

Bij Babymolen vind je allerlei originele producten om de babykamer mee in te richten. Ukkepuk meubels zijn opgenomen in hun mooie collectie! Je kan ook bij ze langs om advies over de inrichting te vragen. Ze zijn gevestigd in Akkrum.

Neem een kijkje

 


 

Op de webshop van Kinderwarenhuis.nl vind je prachtige aankleding voor baby- en kinderkamers. Je kan de collectie heel goed combineren met Ukkepuk meubels! En het mooiste is dat je onze meubels daar kan bestellen!

Neem een kijkje

 


Dutch lifestyle

Op de webshop van Dutch-Lifestyle  vind je bijzondere en veel handgemaakte artikelen voor baby- en kinderkamer. Maar ook kleding en speelgoed. Te veel om op te noemen. En dus ook onze meubels. 

Neem een kijkje

 


BABYCENTER HALLE, BELGIE

Bij babycenter Halle, vlakbij Brussel, vind je ook een gedeelte van onze collectie. Daarnaast kan je alle producten in de collectie bestellen in de winkel. Halle is een leuke kleine stad naast Brussel waar je naast onze meubels zien ook gezellig een drankje kunt doen. 

Neem een kijkje