Ukkepuk Meubels BV

Een kinderledikant kopen?

Met een kleine op komst zit een groot deel van de voorpret in het inrichten van de babykamer. Gaan we voor een stoere, hippe, retro of genderneutrale babykamer? De Ukkepuk kinderledikanten zijn zo ontworpen dat ze bij iedere stijl en trend voor de babykamer passen, zonder in te boeten op originaliteit en design. Wij laten het speelse karakter terugkomen in alle designs en geeft met name in de collectie Vrolijk een dikke retro knipoog. Van speels en aaibaar tot minimalistisch stoer design; met de kinderledikanten van Ukkepuk zet je een rustige duurzame basis neer.

Onze kinderledikanten voor de babykamer zijn van hoge kwaliteit en een cadeau voor je kind en jezelf. Ze kunnen van generatie op generatie mee en zijn daarmee een duurzame investering. Onze design meubels voor de babykamer voldoen uiteraard aan de strengste veiligheidseisen.

Ideeën styling babykamer

Weet je nog niet hoe je de babykamer wilt inrichten? Op onze inspiratiepagina geven we tal van ideeën voor de styling van jongens- en meisjeskamers! En dat niet alleen; ook geeft onze bloggende moeder Rachel van de Pol tips voor een gezonde babykamer. Wist je bijvoorbeeld dat er planten zijn die extra luchtzuiverend werken? Zo geef je je baby een natuurlijke luchtverfrisser! Van de mooiste milieuvriendelijke verf tot het minimaliseren van prikkels in de babykamer; Rachel weet raad!

 

Ukkepuk ledikanten STOER, STERK, VROLIJK en LEUK hebben ieder hun eigen karakter! De ledikanten van Ukkepuk Meubels zijn geschikt voor kinderen tot ongeveer 4 jaar.

Bekijk alle ledikanten van Ukkepuk:

Bekijk alle ledikanten