Ukkepuk Meubels BV

Info

Welkom bij Ukkepuk, hét Dutch Design merk voor kindermeubels. Onze design meubels voor kinderen zijn met de grootste zorg ontworpen, met oog voor veiligheid, duurzaamheid en uiteraard styling. Onze genderneutrale designs zetten een rustige basis neer en passen perfect in iedere jongens- en meisjeskamer. Tegelijkertijd geeft de typische Ukkepuk signatuur iedere baby- en kinderkamer een unieke speelse look. Van commode tot juniorbed, bij Ukkepuk is je kleine in goede handen.

Design

Ukkepuk Kindermeubels is van ontwerp tot en met de levering speels met oog voor het design en detail. In al de designs blijft speelsheid een constante factor, waardoor zijn specialisatie in kindermeubels een natuurlijke keuze was binnen het interieur. De designs kenmerken zich door een prachtige combinatie van strak functioneel ontwerp, speelse details en duurzame materialen. “Kindermeubels zijn geen wegwerpproducten. Wij willen dat de ontwerpen van generatie op generatie overgedragen kunnen worden”, zegt Ukkepuk. Van speelgoedkast tot peuterbed; alle Ukkepuk kindermeubels dragen bij aan een vertrouwde, esthetische en veilige plek voor je kleine om te spelen, te slapen en te knuffelen.

Maatwerk

Speciale wensen? Ukkepuk hoort het graag! Zo hebben we klanten blij gemaakt met extra brede kledingkasten, inbouwkasten, een bijpassend bureau. Ook doen we speciale aanpassingen aan speciale meubels in kleur- en maatvoering. Zo heeft Ukkepuk een speciaal bedje ontwikkeld met een elektrische bedbodem, omdat een kindje vanwege medische omstandigheden veel moest liggen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Materialen

Omdat we het belangrijk vinden om verantwoord om te gaan met onze onatuurlijk eikenmgeving, gebruiken we bij Ukkepuk alleen duurzame materialen. Bijvoorbeeld natuurlijk eiken: een materiaal met een rustige houtnerf dat past bij deze tijd. We voorzien het hout van een witte wassing en lakken het. Panelen worden gespoten. Deze hoogwaardige afwerking zorgt ervoor dat de meubels krasbestendig en vochtwerend zijn én een moderne uitstraling hebben. Vanzelfsprekend voldoen de meubels aan alle veiligheidsnormen die gelden voor kindermeubilair.

Showroom

Voordat je overgaat op een aankoop is het wel zo prettig om onze kindermeubels in het echt te zien en te voelen. Dit is mogelijk in onze showroom in Woerden. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Contact:

Ukkepuk Meubels BV
Gildenweg 1

3449 HT Woerden
Tel. +31(0)348 - 424 401
E-mail info@ukkepukmeubels.nl

Levertijd

Ukkepuk streeft ernaar om producten uit voorraad te kunnen leveren. Het kan echter altijd voorkomen een product is uitverkocht. Wij houden je daarvan op de hoogte. Ukkepuk hanteert een maximale levertijd van twaalf weken. Bij elk product staat of dit op voorraad is en wat de daarbij behorende levertijd is. Veel meubels worden bij jou thuis gemonteerd en wij plannen de routes efficiënt in, te allen tijde in overleg met jou.

Garantie

Ukkepuk geeft één jaar garantie op het meubilair. Bij aflevering van de meubels ontvangt u een handleiding, waarin staat hoe je met de meubels moet omgaan.

Demontabel

We leveren de meeste meubels van Ukkepuk als plat pak. Hierdoor kunnen we meer meubels tegelijk vervoeren en vervuilen we het milieu zo min mogelijk. Wij komen bij u thuis om de meubels te monteren, en geven waar nodig uitleg over montage of demontage.

Klachten

Uiteraard proberen wij klachten tot een minimum te beperken. Ben je desondanks niet tevreden? Dan willen we daar graag iets aan doen! Neem in dit geval contact met ons op.

Productie

Ukkepuk kiest voor verantwoorde productie. We hebben veel kennis van constructie, bewerkingstechnieken en afwerking. Dit hebben toegepast op onze meubelen. Waar nodig kiezen we productiepartners zorgvuldig uit en werken we met gerenommeerde partners die onze visie delen en korte lijnen hebben. Dit zorgt voor een snelle en soepele communicatie

100% veilig

Veiligheid

Ukkepuk zorgt ervoor dat je kinderen in een veilige omgeving kunnen opgroeien. Onze meubels hebben daarom geen scherpe randen en bevatten geen gevaarlijke of schadelijke stoffen. Vanzelfsprekend zijn alle Ukkepuk meubels geproduceerd volgens de veiligheidsnormen die gelden voor kindermeubilair.

Gegevens en privacy

Ukkepuk gaat zorgvuldig om met uw privacy en gegevens. Onze website is goed beveiligd en wij zullen jouw gegevens nooit delen met andere partijen.

Betalingen

Wanneer je via de webshop besteld, heb je keuze uit 3 opties. Je kunt veilig betalen via Ideal of creditcard, of je betaalt een vast aanbetalingsbedrag van € 300,00. Bij een betaling middels Ideal of creditcard, betaal je het volledige bedrag. Dit gebeurt in een veilige omgeving. Wanneer je kiest voor een aanbetaling, vragen wij je om een bankoverschrijving. Het restant betaal je bij levering. Wij zijn ons bewust van de wet 'koop op afstand' en respecteren de regels die hierbij horen.