Ukkepuk Meubels BV

Mijn Account

Showroom

Soms is het fijn om meubels in het echt te voelen en te beleven. Dat begrijpen we zelf ook! Gelukkig is die mogelijkheid er. Op dit moment zijn er 3 opties om (een deel van) de collectie te kunnen bekijken. In de toekomst komen daar nog meer mogelijkheden bij.

Toonkamer Woerden

ukkepuk meubels showroom

Ukkepuk heeft zijn basis centraal gelegen in Woerden, midden in het Groene Hart. Bent u nieuwsgierig naar onze meubels en wilt u deze zelf ervaren? Neem contact met ons op voor een afspraak (ook 's avonds en in het weekend) en we zullen u ontvangen om de producten te tonen en met enthousiasme vertellen over Ukkepuk en onze producten in onze toonkamer.

Tot snel in de toonkamer van Ukkepuk meubels!

Loods 5 Zaandam

Naast onze toonkamer in Woerden, hebben wij een verkooppunt bij Loods 5 in Zaandam. Daar kunt u een deel van de collectie zien en direct meenemen, een voorraad is daar aanwezig.  Bij Loods 5 zijn een heleboel leuke merken te vinden om de gehele babykamer aan te kleden, en er is een fijn restaurant! Maak er een dagje uit van ;)

Op dit moment kunt u de volgende meubels bezichtigen:

Voor meer informatie over de openingstijden van de winkel verwijzen wij u naar de website van Loods 5 Zaandam: www.loods5.nl/openingstijden.

BABYCENTER HALLE (België)

Bij babycenter Halle, vlakbij Brussel, vind je ook een gedeelte van onze collectie. Daarnaast kan je alle producten in de collectie bestellen in de winkel. Halle is een leuke kleine stad waar je naast onze meubels ook gezellig een drankje kunt doen. 

Op dit moment kan je de volgende meubels bezichtigen:

Voor meer informatie over de winkel en de openingstijden verwijzen wij u naar de website van Babycenter Halle.